Tilbake til annonser
Torget
2 Ildere Selges
Related Ads

2 Ildere Selges

må med tungt hjerte selge barna mine blir så utrolig tungt så selges ikke til hvem som helst som ønsker ilder, skal være noen jeg føler kommer til å gi dem det beste livet i mange mange år fremover.

er en viltfarget gutt som heter Timmy, er skikkelig mammadalt og elsker følge etter og være med på alt som skjer, han er kastrert.

elsker å løpe gjennom leiligheten med meg og at jeg da snur meg for å ta han da spretter han til og blir helt gal og hiver seg på meg med alt han har, ganske komi fyr har hatt han siden september da kom han rett fra oppdretter.

ble født 10.06.10 Snøfrid er ei albino jente som er litt pyse i starten men da hu blir husvarm klukker hu og spretter omkring, kan ta litt av;) hu har jeg ikke hatt så lenge da jeg fikk henne fra Finnsnes 28.feb men hu har blitt sterilisert.

hu er rundt 1år begge kan bite litt så trenger å bitetrenes, jenta kan begynne å nappe litt da jeg hadde en samboer som ikke turte ta hu da hu beit og bare lar dem gjøre det så dem tenker det er greit å bite andre enn matmor..

dem selges KUN sammen da dem er så gode venner og da vet jeg dem har hverandre hvertfall.

dem er ikke vant til bur mer enn i små perioder, hvis jeg har vært borte noe sted men da har dem også ilderbingen å være i.

så da dem blir satt i bur sover dem bare.

så her har dem eget soverom å være i da jeg er på jobb.

alt følger med dem, bur, binge, mat, mat/vannskåler, leker, tepper, godbiter, reisebur..

håper noen fra østfold kjøper dem så jeg kan passe dem hvis kjøper skal bort osv.

flytter i mai så håper dem har funnet ett godt hjem før det.

Price: kr 4 500,-

Opprettet på: 10:08 PM Opprettet av: Ariela Linnea Mehlum
Rediger Beskrivelse | Behandle bilder | Administrere kategorier
Reply to ad
Popular Ads