Tilbake til annonser
Torget
2 Stk Pioneer Cdj-2000
Related Ads

2 Stk Pioneer Cdj-2000

NB: Pioneer spillere mister lite verdi.

CDJ-1000 spilleren som kom ut i 2001 selges den dag i dag for nærmest samme pris som da den kom på markedet.

4000 kroner i avslag på nypris er dermed IKKE dyrt Prisen er for 2 stk spillere.

Nypris: +/- 16000 pr stk.

Om ønskelig kan spillerene selges enkeltvis for 13000 per stk.

Evolusjon.

Nye tider krever nye verktøy.

Derfor er vår nye multiformat-spiller det naturlige valget for den neste generasjoner DJer.

Det er 15 år siden Pioneers første CDJ-deck, som førte til CDJ-1000-serien som brukes over hele verden.

Nå er det på tide med noe helt nytt.

Vi har gleden av å introdusere et stort steg fremover for CDJ-serier i klubbstandarder: CDJ-2000 - vår nye profesjonelle spiller som er laget for den digitale hverdagen.

CDJ-2000 bobler over med nytt og friskt DNA, og kan spille av musikk fra flere kilder, inkludert CD, DVD, USB-lagringsenheter og SD-minnekort.

Den leveres også med den revolusjonerende programvaren for administrasjon av musikkdatabaser for DJer: rekordbox?.

Basert på vårt Prepare & Perform (Forbered og prestér)-konsept, fungerer rekordbox (både for Mac og PC) på samme måte som ledende programvarer for administrasjon av musikkdatabaser, men er mer kreativt og DJ-vennlig.

Med rekordbox kan DJer forberede seg bedre før de skal prestere, og dette åpner en dør til verktøyer som Hot Cue Banks og Quantize for perfekt synkroniserte runder hver gang.

DJene kan deretter eksportere data til en USB-enhet for å få tilgang til omfattende biblioketer og opptre live, uten behov for noe ekstra utstyr eller upraktiske ledningsoppsett i klubben.

Du trenger ikke å brenne CDer, du tar ganske enkelt USB-enheten med deg, setter den inn i CDJ og setter i gang.

Via bransjens første Pro DJ Link, kan musikkfiler og databasedata på en enkelt USB- eller SD-enhet deles av opptil fire spillere samtidig via LAN-kabel (lokalnettverk), eller med en LAN-kabel mellom to spillere.

I tillegg til dette lagres dataloggen for hvert DJ-sett automatisk, og kan omgjøres til en spilleliste som kan lastes inn igjen i rekordbox.

Et annet nøkkelmoment med CDJ-2000 er dens avanserte HID- (enhet med menneskelig grensesnitt) og MIDI-kapabilitet for intern kontroll av DVS (digitale vinylsystemer) via USB.

Den oppnår også den beste lydkvaliteten som leveres av Pioneer i dag, dette via en forbedret krets for lyd-utsignaler, en ny Wolfson DAC-prosessor, som er til glede for alle audiofile, og et innebygget 24-bits/48 kHz lydkort.

Utseendet til CDJ-2000 er naturligvis i samme stil som dens forgjenger, CDJ-1000MK3.

Selv om den lett følger i fotsporene til MK3en, øker den ytelsen med bransjens største (6,1 tommer) og klareste skjermen med alle farger.

Under skjermen finner man bransjens første bølgeformede Needle Search?/Needle Drop-bånd, slik at alle de praktiske fordelene ved å bla gjennom filer direkte, nå finnes i et intuitivt maskinvareformat.

I tillegg til alle disse funksjonene finnes også et svært godt utviklet Jog-hjul, og et generelt forbedret utseende, komplett med bærehåndtak og Kensingtonlås.

Her har du den ideelle digitale innovasjonen for total prestasjon og sømløs synkronisering.

Price: kr 24 000,-

Opprettet på: 08:27 PM Opprettet av: Ruben Nyborg
Rediger Beskrivelse | Behandle bilder | Administrere kategorier
Reply to ad
Popular Ads