Tilbake til annonser
Torget
Hoppestylter, Powerstrider Aluminium
Related Ads

Hoppestylter, Powerstrider Aluminium

Vi er sansynligvis de eneste Powerstrider-Aluminium på lager i Norge! Dette er verdens letteste hoppestylter, med disse kan man løpe i 40km/t, ta 3 meter lange steg og hoppe 2 meter høyt! I utlandet blir disse solgt for ca 4000 kr, og vi er stolte av å kunne tilby dette kvalitetsproduktet til en fantastisk pris! Powerstrider er markedsledende innen hoppesko.

Med dette spektakulære sportsutstyret blir du definitivt lagt merke til på gata! Utbedringer på Aluminium modellen: Lavere vekt Juster høyden på et blunk Forbedret sko-bindinger Utskiftbar fot Tilbehør: Beskyttelsesutstyr, pakke med 6 deler til kne, albue og håndledd: 249 kr Pro-bindinger, ekstra komfort til hyggelig pris: 299 kr Vi tilbyr pakkepriser ved kjøp av ekstrautstyr sammen med stylter.

Vektklasser: Vi tilbyr denne modellen i følgende vektklasser: 70kg ? For deg som veier ca 70-79kg 80kg ? For deg som veier ca 80-89kg 90kg ? For deg som veier ca 90-99kg I utgangspunktet er dette retningslinjer for nybegynnere.

Erfaring tilsier at det kan være lurt å gå opp en klasse høyere enn den reelle vekten hvis du har erfaring med lignende sporter (trampoline, snowboard skateboard etc.), for å oppnå mer spenst i fjæren.

Ta gjerne kontakt for ytterligere spørsmål.

Om Powerstrider: Dette produktet er utviklet av over 50 ingeniører over flere år.

Sikkerhet og kvalitet er virkelig satt i høysetet.

Hver eneste fjær og andre viktige deler er testet manuelt på spesialbygde maskiner! Produsenten har en markedsandel på over 90% av alle hoppesko.

Disse ble blant annet brukt under avslutningsseremonien til Beijing OL.

Her kan du se to gode eksempler med hoppeskoene: http://www.youtube.com/watch?v=jq7g-pDZTng http://www.youtube.com/watch?v=FjQsJd4Q-JQ& Vi har store lagre, og kan tilby flere modeller og vektklasser.

Ikke vær redd for å ta kontakt.

Pakken kan hentes, eller sendes mot forskuddsbetaling.

Betalingsmåter: Kontant ved henting i Lillesand ? 1795 kr Forskuddsbetaling ? 1795 kr + frakt: 160 kr Postoppkrav ? 1795 kr + frakt/oppkravsgebyr: 229 kr PayEx/finn betalingsgaranti ? 1795 kr + evt.

frakt: 160 kr powerizer flyjumper skyrunner powerskip projump jumping pogo stilts

Price: kr 1 795,-

Opprettet på: 08:47 PM Opprettet av: John M. Gitmark
Rediger Beskrivelse | Behandle bilder | Administrere kategorier
Reply to ad
Popular Ads