Tilbake til annonser
Torget
Kampanje Salg! U600 Den Nye Toppmodellen Fra Memoscan
Related Ads

Kampanje Salg! U600 Den Nye Toppmodellen Fra Memoscan

Dette er en nyere og kraftigere scanner enn forgjengeren U585.

Super scanner til VW/AUDI og mange andre OBD2/CANBUS biler opp til 2010 De nye U600 PROFF UNIVERSAL SCANNER har også muligheten for oppdateringer via internett.

Dette er en hendig kraftig diagnose scanner laget for alle VW, AUDI, SKODA, og SEAT.+ at den også tar andre biler , ( se nedre halvdel av denne beskrivelsen for informasjonen om andre europeiske/asiatiske og amerikanske biler.) Den har et robust design, og er rimelig ift.

hva den kan utføre, den kan nesten gjøre de samme jobbene som de mye dyrere VAG1551/1552.+ (andre diagnosemaskiner som U581/VAG5053+) Denne behøver INGEN pc tilkobling for å fungere, den er en selvstendig enhet.

Funksjoner: Control enhet informasjon Leser / sletter feilkoder Leser Freeze Frame Data Oxygen ( Lambda sonde)test Model 6 test Måleblokker.

Grunnleggene innstillinger Avlesing Utgangs tester.

Kode moduller.

Innlogging.

Service Olje Reset (NB ikke alle modeller) Live data, turtall mm.

Levrandør kode sett.

U600 støtter følgende systemer ( på vag biler !): Motor Gearsystem Airbag etc.

Det er 78 systemer tilgjengelig.

************************************************ Nedre halvdel: OBD2/CANBUS delen av diagnosescanneren er for andre Europeiske / amerikanske og asiatiske biler laget etter ca.

1996- 2010 ( NB noen bilmerker er uten dekkning på denne scanneren før 2001-2004 slik som BMW,TOYOTA;MERCEDES., (((på de bilmerkene er scanneren "Europascanneren PP1" suveren))) Diagnose scanner er en sanntids diagnosescanner basert på OBD2 og Can-bus protokollene.

Den er veldig enkel i bruk, bare plugg den inn i din bils diagnosekontakt vil du kunne lese ut feilkodene som er relatert til at feks din motorfeil lampe lyser.

Denne scanneren lagrer også resultatet, og det kan hentes frem senere.

Resetter også feillampen.

Henter ut "rammenummeret" på støttede bilmodeller.

Denne er oppdaterbar via internett.

Noen av systemene som vil overvåke: Misfire, Fuel System, Comprehensive components (ccm), EGR System, Oxygen sensor, Catalyst, Evaporative, O2 Sensor heater, Secondary air, Heated Catalyst, A/C »Nyeste utgave! (denne har en rød powerknapp i fronten), Inkluderer Scanner, Obd2 kabel, cd med feilkoder, Brukermanual og Bæreveske.

»Viser følgende "Live" verdier: Turtall, Kjøleveske temperatur, bilens hastighet, Lambdasensor verdi(er), og mye mer.

»Stort 128 x 64 Bakgrunnsbelyst LCD display.

»Viser feilkode i klartekst på skjermen ( ikke nødvendig å slå opp i bok, som de billigere utgavene krever.) »Leser og sletter feilkoder ( slår av check engine lampen) »Leser ut "rammenummer" på støttede bilmodeller.

»Kan lese ut over 700 forskjellige feilkoder.

»Sikker komunikasjon med din bil, blir forsynt med spenning fra bilens diagnosekontakt, ( medfølgende 9v batteri er kun for funksjoner i frakoblet modus).

»Skal du kjøpe bruktbil ? , bruk denne til å sjekke om det er feilkoder lagret i bilen, (Ikke alle feilkoder "utløser" feilkodelampen på dasjbordet!).

PÅ LAGER i TRONDHEIM / HEIMDAL !!!!

Price: kr 1 490,-

Opprettet på: 04:17 PM Opprettet av: No Autoteknikk Olafsen
Rediger Beskrivelse | Behandle bilder | Administrere kategorier
Reply to ad
Popular Ads